The Best Tibute Bands Ever

tribute

De beste Tribute Bands vertolken

Status Quo, The Eagles en Queen. 

Met een spetterende Afterparty met Radio 2 en v.m. 3FM DJ GERARD EKDOM!
In een geweldige zaal, de Bürgerhalle in Gronau, net over de grens bij Enschede, komen alle klassiekers van
vroeger voorbij, met als afsluiting een show van de Muziekkenner bij uitstek: Gerard Ekdom.
Aanvang: 20.00 uur.

Performers:

Status Quotes:
Status Quotes komt akelig dicht in de buurt van het klassieke Status Quo-geluid en ook de meerstemmige zang, één van de kenmerken van de Quo sound, is dik in orde. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie, maar zeker ook albumtracks waarbij de echte Quo-fan zijn vingers aflikt.
Slow Train, Don’t Think It Matters, Someones Learning, Umleitung, Fine Fine Fine, Can’t Give You More, 4500 Times, What To Do en Ring Of a Change is zomaar een kleine greep uit de hoeveelheid klassiekers die op de setlijst staan. En net zoals bij een Status Quo concert is het ook bij “Status Quotes” moeilijk, zo niet onmogelijk om stil te blijven staan.
The Eagles by New Gig in Town:
New Gig In Town is het Eagles project van zes professionele musici met een missie. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij. Een ervaring om naar te luisteren en te kijken. Als Eagles liefhebber mag je dit niet missen!
Queen Forever:
Deze muzikanten van Queen Forever hebben hun sporen in de professionele muziek gemaakt en streven ernaar om de geest van QUEEN in leven te houden. Hun streven naar een perfecte weergaven van de muziek van Freddy Mercury garanderen een show die zijn weerga niet kent. Queen Forever treed op in heel Europa
en maakt vanavond deel uit van deze TRibute-avond
Gerard Ekdom:
In 1998 begint Gerard bij 3FM. Hij presenteerde op zondagochtend het programma EKDOM!. Zijn doorbraak kwam doordat hij moest invallen bij Arbeidsvitaminen. Daarna werd hij vaste dj van Arbeidsvitaminen.
Naast Arbeidsvitaminen presenteerde Gerard samen met Giel Beelen op zaterdag in de vroege ochtend de vrijdag freaknacht waarbij hij, in het programma Ekdom In De Nacht, het gedeelte tussen 04.00 uur en 07.00 uur voor zijn rekening nam. Daarnaast was hij samen met Michiel Veenstra ook op vrijdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur te horen in het programma Ekstra weekend. Nadat hij van 2010 tot en met 2015 zijn eigen middagprogramma Effe Ekdom had, verruilde hij 3FM voor NPO Radio 2 waar hij in de ochtend het programma “Ekdom in de ochtend” presenteert van 06.00 tot 09.00 uur.
Gerard heeft acht keer in het ‘glazen huis’ gezeten met 3FM-collega’s.

Dit concert heeft reeds plaats gevonden.